Beques

Bon dia, famílies!

Tal com us vam escriure fa una setmana, us trobem molt a faltar i ens sap molt greu haver acabat l’Esplai d’aquesta manera, sense poder-nos abraçar; hem trobat a faltar moltes hores de joc, converses i somriures!!!!

Tot i això, sembla que comencem a tornar a la normalitat i ja estem treballant per poder retornar a la normalitat el setembre!!!!! No patiu perquè ja us avisarem i us notificarem tot el que faci falta. El motiu d’aquesta entrada és que, com podeu veure a les notícies i molts de vosaltres heu patit en la vostra pell, aquesta pandèmia ha provocat moltes conseqüències i dificultats econòmiques. En el cas de la comptabilitat d’una entitat petita com la nostra encara és d’hora per a poder calcular les repercussions econòmiques ja que tot dependrà de moltes decisions polítiques i de com evolucioni la situació de confinament i les característiques de la quotidianitat que ens estableixin després de les vacances. Tenim ben present que moltes de les famílies heu abonat el segon i tercer trimestre, i no els heu pogut gaudir, però ara mateix no estem en disposició de donar-vos una resposta sobre com resoldrem aquesta situació, ja que no tenim molt clar què se’ns demanarà en un futur.

El tema important d’avui, i que us pot interessar a tots i que com a Esplai us animem enèrgicament que hi participeu , són les beques de lleure que promou la Generalitat de Catalunya. Aquesta beca la podeu fer tantes vegades com vulgueu a diferents entitats, simplement haureu de demostrar que esteu en la situació que demana la Generalitat i firmar un paper conforme us hem becat. Aquesta beca s’ha de tramitar urgentment, tot i que la documentació oficial ens la podeu fer arribar més endavant i ara ens podeu enviar captures de pantalla o fotos o qualsevol acreditació que demostri que compliu els requisits. Així doncs, us demanem que si compliu els següents requisits ens respongueu aquest correu abans del 7 de juny adjuntant alguna “prova” que demostri que els compliu. Si us atorguen la beca tingueu per segur que no haureu d’abonar res del curs 2020-2021, ni del present any 2020 (aquesta beca no serveix pel primer trimestre ja que pertanyia a l’any 2019), en cas que hàgiu abonat alguna quantitat se us retornarà amb total seguretat de manera íntegra!

Us demanem que en feu màxima difusió entre les famílies de l’Esplai perquè hi ha pocs dies i no estem segurs que la informació arribi a tothom!!!

Si compliu algun dels requisits següents, no dubteu en dir-nos-ho, us agrairem i a vosaltres també us ajudarà!!!!

a)Titular d’una beca menjador

b)Informe d’una Àrea Bàsica de Serveis Socials.

c)Informe acreditatiu per part del Serveis de Cáritas.

d)Situació laboral d’atur per part d’un dels dos progenitors.(durant algun període del 2020, els ERTOS no compten!!!!!)

e)Titular d’una RMI, PIRMI, renda de suficiència, pensió contributiva o similar.

f) Informe d’un/una treballador/a social.

h)Renda familiar inferior als límits establerts a les bases de la subvenció: (Declaració de la renda del 2019 o del 2018)

Famílies,

Fins a 3 membres: 20.000,00€

Fins a 4 membres: 26.000,00€

Fins a 5 membres: 32.000,00€

Fins a 6 membres: 38.000,00€

Fins a 7 membres: 44.000,00€

Fins a 8 membres: 50.000,00€

Fins a 9 membres: 56.000.00€

Fins a 10 membres: 62.000,00€

Esperem que la informació us sigui útil i us animi a tots els que tingueu alguna dificultat a continuar a l’Esplai el curs vinent!!!!

Moltes gràcies!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s